Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το τροχαίο που είχε πριν λίγα χρόνια – «Μη τύχει σε άνθρωπο»

Με αφορμή την είδηση για το τροχαίο ατύχημα που είχε η Δέσποινα Μοιραράκη το βράδυ της Τετάρτης 3/7, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί σε μια αντίστοιχη εμπειρία που είχε η ίδια πριν μερικά χρόνια. 

«Όταν μιλάμε μόνο για λαμαρίνες, κάνουμε τον σταυρό μας γιατί εγώ έχω χάσει και τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Το πιο σοβαρό ατύχημα που είχα εγώ, ήταν πριν χρόνια, όταν ήμουν στο Alter και γύρναγα από το Βόλο, όπου με είχαν στείλει με το συνεργείο να καλύψω την κηδεία του μακαριστού Χριστόδουλου.

Γύρισα με το συνεργείο από τον Βόλο, είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου στο Alter, στο Περιστέρι. Εγώ έμενα τότε στη Λαμπρινή στα Άνω Πατήσια, μια απόσταση 5-10 λεπτών. Από την κούραση που είχα, πήρα μια στροφή σε έναν δρόμο που τον έχω κάνει 100 φορές, και έπεσα πάνω σε δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα και οι άνθρωποι δεν ήταν μέσα, είχα και ασφάλεια, όλα καλά. Αλλά ήταν τέτοια η κόπωση και το σοκ… Εγώ ήμουν κουρασμένη, με έκοβαν και οι φακοί επαφής που φορούσα τότε. Μη τύχει σε άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164