Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία που είχε με τη Δανάη Παππά – «Κρατάει μόνο τα καλά από τη σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη»

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι που μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, φαίνεται πως βρίσκεται σε «πόλεμο» λόγω κάποιων οικονομικών θεμάτων. 

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό», η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους. Ο Λάμπρος Λάζαρης σε επικοινωνία με το TLIFE θέλησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας: «Από τη δική μου πλευρά είναι όλα καλά. Έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας με την Δανάη, είναι όλα τέλεια. Δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά». (διάβασε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του)

Το πρωί της Τετάρττης 18/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι αντάλλαξε κάποια μηνύματα με την Δανάη Παππά, η οποία ωστόσο δε θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Η παρουσιάστρια όμως, ανέφερε ότι επικοινώνησε και με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην ηθοποιό, το οποίο της μετέφερε ότι η Δανάη Παππά κρατά μόνο τα καλά από τη σχέση της με τον επιχειρηματία και δεν σκοπεύει ποτέ να πει το παραμικρό που θα τον προσβάλλει. Το ίδιο πρόσωπο ανέφερε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι η Δανάη Παππά έχει αναθέσει το συγκεκριμένο θέμα στον δικηγόρο της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164