Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρεμιέρα του Happy Day, η επιστροφή πρώην συνεργάτη και το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά

Λίγες ώρες πριν από την αυριανή πρεμιέρα του Happy Day στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στη Σοφία Μανουσακίδου και την κάμερα του Open Weekend για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Καλή αρχή, καλή σεζόν με υγεία, με καλές προοπτικές, με χαρούμενες ειδήσεις. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι για όλους μας πιο αρμονική, πιο ευτυχισμένη και πιο γενναιόδωρη. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις εκ των προτέρων για το πώς θα κυλήσει μία χρονιά. Καλό είναι να μην μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και σεναρίων. Κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, δουλεύουμε… Υπάρχει χώρος για όλους. Μακάρι να υπάρχουν πολλές εκπομπές, πολλές δουλειές και από εκεί και πέρα ο κόσμος έχει τις επιλογές του» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικά με το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκα, η παρουσιάστρια σχολίασε πως «δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θα τους δούμε στον αέρα και νομίζω εκεί θα το πιστέψουμε».

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επιστρέφει στην ομάδα ο Γιώργος Σατσίδης.  

Ακόμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κοινοποίησε φωτογραφίες στο Instagram μαζί με την ομάδα του Happy Day κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ανυπομονώ να ξυπνάμε και πάλι παρέα. Να ανοίγουμε τα παράθυρα να μπει φως και καθαρός αέρας, να φτιάχνουμε το καφεδάκι μας και να το απολαμβάνουμε παρέα.

Αυτό είναι το happy day που επιστρέφει για 10η τηλεοπτική σεζόν. Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε παρέα, να κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο και να εστιάζουμε στο χαμόγελο ακόμα και όταν καλύπτουμε την δύσκολη επικαιρότητα! Ραντεβού την Δευτέρα 5/9 στις 7:40».

© 2024 tlife.gr