Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δανάη Παππά: «Αυτό σε προσβάλλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι»

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα πίσω από τον χωρισμό της και σε όσα γράφτηκαν για το δάνειο που πήρε ο επιχειρηματίας για να ανακαινίσει το σπίτι της με την ίδια να υπογράφει συμφωνητικό προκειμένου η ίδια να επιστρέψει με δόσεις το χρέος.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στα σχόλια που ειπώθηκαν για την ηθοποιό: «Όταν βγήκαν αυτές οι πληροφορίες που σε εκθέτουν κατά κάποιο τρόπο, γράφτηκαν σχόλια που κι εγώ – για τη Δανάη που ξέρω – δεν μου άρεσαν: “Α, ναι της έκανε την ανακαίνιση και μετά την παράτησε”» ανέφερε ως παράδειγμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό σε προσβάλλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι γιατί είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ σωστό με αξιοπρέπεια. Ένιωσες την ανάγκη να καλέσεις εσύ έναν δικηγόρο;» ρώτησε η παρουσιάστρια την Δανάη Παππά.

«Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί», απάντησε η Δανάη Παππά καλεσμένη στο Happy Day.

Δες ακόμα: Η Δανάη Παππά απαντά για τη φημολογούμενη σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164