Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χαμός στο Happy Day με το ρετούς του Αρναότογλου (Βίντεο)

Στην δεύτερη εκπομπή του Happy Day βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξαιτίας της νέας του φωτογράφισης για τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Μια φωτογράφιση η οποία… απέχει κάπως από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του παρουσιαστή και η πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή το παρατήρησε!

«Ο Γρηγόρης ειλικρινά… Με συγχωρείς Γρηγόρη μου, αλλά ειλικρινά δεν θα μπορέσω να μην σχολιάσω. Είναι πριν από 15 χρόνια η φωτογράφιση για το ραδιόφωνο; Όταν άρχισαν; Είναι τώρα, φετινή και η Μύκονος πότε είναι;» αναρωτήθηκε με νόημα Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ALPHA. » Τώρα η Μύκονος, τώρα και η φωτογράφιση… Σε 10 μέρες δεν μπορεί αυτό να συνέβη».

«Με τη σειρά της, τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε με χαμόγελό πως «είναι αυτό που ο φωτογράφος θέλει λίγο να σε ευχαριστήσει και σου κάνει λίγο περισσότερο photoshop από ότι θα έπρεπε. Πέφτει η πριονοκορδέλα σύννεφο και η πραγματικότητα σε ξεπερνά»!

«Θέλεις να νιώθεις όμορφος και λες… Η φωτογραφία που θα είναι σε γιγαντοαφίσες για το ραδιόφωνο να με δείχνει στην ιδανική βερσιόν μου» πρόσθεσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δεν μιλάω γιατί και μεις, οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε, θέλουμε να έχουν και τα φιλτράκια τους και να δείχνουμε κούκλες.

Τα σχόλια του Happy Day για τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πηγή: zappit.gr

© 2024 tlife.gr