Σταμάτης Γονίδης: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του – «Δεν μπορείς να πληγώσεις κάποιον που σε αγαπά και σε συγχωρεί»

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή, «Summer’s Cool» και τη Μαριάντα Πιερίδη.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, αλλά και την πίστη του στον Θεό.

«Η σύζυγός μου έχει γερό στομάχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μέχρι να εξελιχθώ και να γίνω πιο πνευματικός, πιο ταπεινός και πιο προσιτός, έπαιξε ρόλο. Δεν εμπιστευόμουν τους ανθρώπους. Ήμουν δύσπιστος από σχέσεις, από συνεργασίες, από διάφορα. Η γυναίκα μου αποφεύγει να βγαίνει στα μίντια, την ενδιαφέρει η οικογένειά της και να είναι καλά. Είναι όμορφη αλλά είναι και ωραία πάνω από όλα. Όταν ο άλλος σου δείχνει αγάπη, σε συγχωρεί και κάνει υπομονή, λίγο φιλότιμο να έχεις, δεν μπορείς να τον πληγώσεις. Μεγαλώνοντας τα σκέφτεσαι και πιο σωστά», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Όσον αφορά την πίστη του στον Θεό, ο Σταμάτη Γονίδης ανέφερε: «Το βιβλίο “Ιπτάμενο λαγό” το έγραψα σε ένα βράδυ. Ο καλλιτέχνης πρέπει να αγαπάει και να συγχωρεί διπλά. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι αυτά που έχεις πάρει είναι δώρα από τον Θεό και τον κόσμο. Οφείλεις να είσαι πιο πνευματικός και να λες την αλήθεια. Γιατί ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα. Άργησα να τον γνωρίσω αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή».

«Το βράδυ όταν έχω να πάω κάπου, κοιμάμαι τρεις ώρες, αλλά μπορεί να κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες. Το κάνω κάθε βράδυ! Η μετάνοια είναι που σε σώζει, τίποτα άλλο. Όλες οι αμαρτίες, μετανοείς και ο Θεός σε δέχεται. Χρειάζομαι κι άλλη πίστη. Πάντα ήμουν δύσπιστος και για να πιστέψω πρέπει να πάρω σημάδια. Και στο μπάνιο που έπεσα ήταν για να ξυπνήσω!», συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164