Site icon TLIFE

Στάθης Σχίζας: «Ετοιμάζομαι να πάω στο Άγιο Όρος – Αισθάνθηκα ότι θα πάθαινα εγκεφαλικό αν δεν πάω»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και στη Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας και νικητής του Survivor αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα, τις προτάσεις συνεργασίες που απέρριψε, ενώ αποκάλυψε πως θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος. 

«Έχουν λιγοστέψει οι φίλοι λόγω αναγνωρισιμότητας. Έχω αρνηθεί πάρα πολλές δουλειές με καλές απολαβές, κάθε μέρα. Έχω αρνηθεί πάρα πολλά πράγματα στο instagram, που δεν μου αρέσει να τα κάνω, δεν είμαι super market», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Για την σχέση με την κόρη του: «Τα παιδιά είναι επιτυχία, η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι το παιδί μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη νίκη. Είναι αυστηρή κριτής η κόρη μου. Ό,τι βγει στα sites με παίρνει τηλέφωνο. Είναι πάρα πολύ προσγειωμένο και συνειδητοποιημένο παιδί από την ηλικία του», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Για την βαθιά του πίστη: «Πιστεύω πολύ, ετοιμάζομαι να πάω και στο Άγιο Όρος. Δεν είναι η πρώτη φορά. Ήμουν φορτισμένος πολύ με διάφορα πράγματα και αισθάνθηκα ότι ή θα πάθω εγκεφαλικό ή θα πάω στο Άγιο Όρος να ηρεμίσω. Έχω επαφή, σχεδόν μέρα ανά μέρα μιλάω με τον πνευματικό μου», εξομολογήθηκε ο Στάθης Σχίζας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

© 2024 tlife.gr