Σταύρος Σβήγκος: «Αυτοί οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, έστειλα εξώδικο για αυτό το δημοσίευμα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία προσωπική αναζήτηση και ανασυγκροτεί τα κομμάτια του, ενώ παράλληλα κάνει γυρίσματα για μία ταινία που έχει να κάνει με την ισορροπία των φύλων.

«Ακολούθησα τα βήματα της αδερφής μου που έκανε μπαλέτο και πήγα σε μουσικό σχολείο, ενώ ταυτόχρονα δούλευα στο συνεργείο του πατέρα μου. Το μπαλέτο και το συνεργείο αυτοκίνητων δεν είναι καθόλου διαφορετικοί κόσμοι, εμείς τα έχουμε χωρίσει», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, τα media δεν του έχουν φερθεί καλά: «Κάποιοι άνθρωποι είναι άξεστοι και κρύβονται πίσω από πληκτρολόγια. Αυτοί οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, δεν σκέφτονται το κοινωνικό σύνολο, δεν είναι δημοσιογράφοι. Είχαν γράψει πως έπαθα οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του «Έρωτα Φυγά», επειδή είχα πει σε μια συνέντευξη ότι την έχω βγάλει με ένα πακέτο μακαρόνια. Δεν τους νοιάζει αν θα το διαβάσει κάποιος πατέρας που μπορεί να είναι στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής».

«Τους δημοσιογράφους αυτούς, τους αφορά τα 700 ευρώ που θα πάρουν και το γλείψιμο που θα κάνουν στον αρχισυντάκτη τους. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι χειρότεροι από τα αφεντικά», τόνισε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως έστειλε εξώδικο για το δημοσίευμα για την «οικονομική καταστροφή του».

 

«Εγώ και η μάνα μου γελούσαμε όταν πήγαιναν και της έλεγαν πως για να έχω αυτές τις απόψεις είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν με νοιάζει να ξέρει ο κύκλος μου τη σεξουαλικότητά μου. Και ομοφυλόφιλος αν ήμουν, η οικογένεια μου μία χαρά θα ήταν», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164