Site icon TLIFE

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη, τώρα περνάω από μια φωτεινή περίοδο»

Τη Στεφανία Γουλιώτη υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη 5/9.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Maestro μίλησε μεταξύ άλλων, για τις φωτεινές και τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της, την πορεία της στην υποκριτική, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και τον ρόλο της.

«Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη. Τώρα περνάω μια φωτεινή περίοδο. Όταν είσαι στο σκοτάδι απλά περιμένεις να βγεις. Βλέπεις τα ωραία μικρά πράγματα και κάπως αναπνέεις ήρεμα και είσαι ευχαριστημένος. Και περιμένεις να έρθει το επόμενο», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

«Οι ρόλοι μου με επηρεάζουν μόνο θεραπευτικά. Πέρυσι που έπαιζα στην παράσταση Doctor ήμουν σε μια δύσκολη περίοδο, είχα ανάγκη το κλάμα και εκεί είχα μια σκηνή που έκλαιγα. Οπότε όταν γύρναγα σπίτι, είχα σταματήσει να κλαίω γιατί μου συνέβαινε κατά τη διάρκεια της παράστασης. Τη χαρούμενη εικόνα μου θα δεις στα social media, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η σκοτεινή που είναι και δημιουργική», τόνισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Για τη σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε: «Νομίζω ότι και ο Χριστόφορος ακολουθεί κι αυτός μια ψυχοθεραπευτική διαδρομή, οπότε κάπως έτσι λύνονται κάποια πράγματα στο Maestro και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα είναι το φινάλε της σειράς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ξυπνήσει ο Χριστόφορος. Είμαστε φίλοι από παλιά, έχει καθαρότητα, δεν πιστεύεις ότι είναι αυτός ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών».

Ενώ για τον ρόλο της στης σειρά απάντησε: «Προσπαθώ με κόπο να βγάλω τη ρετσινιά της τοξικής γυναίκας από πάνω μου».

© 2024 tlife.gr