Site icon TLIFE

Στεφανία Γουλιώτη για το φινάλε του Maestro: «Κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κλείσιμο για όλους τους χαρακτήρες»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/6 η Στεφανία Γουλιώτη, λίγες ώρες πριν προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο του Maestro.

Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ έδωσε στους τηλεθεατές και στοιχεία για όσα αναμένεται να δούμε στη συνέχεια του Maestro.

«Οι αποφάσεις της Αλεξάνδρας έχουν πάντα να κάνουν και στηρίζονται σε μια μεγάλη τεράστια πληγή. Ως ενήλικας καλείσαι πια να μην κάνεις κακό στους άλλους, όταν έχεις τόσο ανοιχτές πληγές. Αυτό που έκανε τόσο έξυπνα, μαεστρικά, ο Χριστόφορος είναι να την φέρει αντιμέτωπη με αυτές τις πληγές», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Στην ερώτηση της Δανάης Μπάρκα για όσα πρέπει να περιμένουμε από τον ρόλο της Αλεξάνδρας, η ηθοποιός σημείωσε: «Νομίζω ότι θα κάνω πιο ψυχικές ανατροπές, δεν θα κάνω τόσες ανατροπές στην πλοκή. Εμένα μου άρεσε αυτό το Μακβεθικο ζευγάρι, που ναι μεν δεν ζουν τον απόλυτο έρωτα, αλλά είναι σύμμαχοι σε κάτι. Οι σχέσεις γίνονται μια ωραία εταιρεία που βολεύει».

Σχετικά με το πώς θα βρει τους ήρωες το φινάλε του Maestro, η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε: «Κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κλείσιμο για όλους τους χαρακτήρες. Κάθε παρακλάδι της ιστορίας ολοκληρώνεται με έναν υγιή τρόπο» είπε κλείνοντας την αναφορά της στην πρώτη ελληνική σειρά που επιλέχθηκε από το Netflix για παγκόσμια διανομή.

© 2024 tlife.gr