Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο – «Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Ο Αχιλλέας Μπέος μετά την προσωπική του νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, προχώρησε σε ένα δημόσιο ομοφοβικό σχόλιο μιλώντας στους πολίτες του Βόλου όπου αναφέρθηκε ευθέως στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι «εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια». Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεοεκλεγής δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είπε: «Φαντάζομαι πως θέλετε να με ρωτήσετε για τα σχόλια του κ. Μπέου. Δεν έχω πολλά να πω. Αν και φανερώνουν πολλά από μόνα τους, απλά θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, όπως πάντα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της. Σας ευχαριστώ πολύ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164