Site icon TLIFE

Στέφανος Κασσελάκης: Η δημοσιογράφος από τη Ρόδο μετά την αιφνίδια αποχώρησή του – «Δεν ήμουν καθόλου επιθετική»

Η δημοσιογράφος της «Real voice» Ρόδου, Ρένα Παυλάκη το πρωί της Δευτέρας 3/6 μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από τη συνέντευξή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε βρεθεί καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ρένας Παυλάκη και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο. (Δες εδώ το βίντεο)

Η Ρένα Παυλάκη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε αρχικά: «Βρέθηκα σε μια κατάσταση που ομολογώ ότι δεν την περίμενα. Είχα καλέσει τον κύριο Κασσελάκη στην εκπομπή μου και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε. Όσοι μπορούν να δουν το βίντεο τη συνέντευξης, θα δουν ότι η συζήτησή μας ξεκίνησε πάρα πολύ χαλαρά και μετά από κάποια στιγμή θεώρησα ότι θα έπρεπε να περάσουμε σε μια πολιτική κουβέντα αφού σε λίγες ημέρες είναι και οι Ευρωεκλογές».

«Εννοείται ότι πάτησαν πάνω στο γεγονός ότι εγώ είμαι διευθύντρια του γραφείο Τύπου της περιφέρειας οπότε μου έκοψαν αυτομάτως το κοστούμι και προσπάθησαν να υποτιμήσουν τη δημοσιογραφική μου υπόσταση βάζοντας αυτός το θέμα αλλά σας διαβεβαιώ ότι δεν τέθηκε κάποιο τέτοιο ζήτημα γιατί με τον κύριο Κασσελάκη δεν ήρθαμε σε πολιτική αντιπαράθεση. Έχω καλέσει πάρα πολλούς πολιτικούς και αρχηγούς κομμάτων και ποτέ κανένας ποτέ δεν παραπονέθηκε ότι είχε μεροληπτική αντιμετώπιση από εμένα», εξήγησε η Ρέλα Παυλάκη.

«Δεν επικοινώνησε κανένας από το γραφείο του κύριου Κασσελάκη μαζί μου. Το τι έγινε στη συνέχεια νομίζω ότι το πανελλήνιο το αντιλήφθηκε. Έβγαλε ο ίδιος μια ανακοίνωση εξαιρετική προσβλητική και η υβριστική προς το πρόσωπό μου. Υποστηρίζουν ότι είμαι του ενεργούμενο του Μαξίμου, ότι είμαι το απόστημα που θα σπάσει, το κάνω το άσπρο μαύρο και άλλα πολλά. Ήρθε και ο κύριος Πολάκης για να πει ότι ο Στέφανος δεν είναι μόνος του και μετά ακολούθησε ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Κλείνοντας, η Ρένα Παυλάκη τόνισε: «Δεν ήμουν καθόλου επιθετική, έχω καλέσει πάρα πολύ κόσμο στις εκπομπές μου και δεν έχω ποτέ αντιπαρατεθεί με κανέναν. Δεν ήταν σχόλια αυτά που έκανα στον Στέφανο Κασσελάκη, ήταν η πραγματικότητα. Αυτό που ακούσατε ήταν το τέλος της συνέντευξης και η συνέντευξη κράτησε περίπου μισή ώρα. Ήμουν υπερβολικά ευγενική μαζί του, αλλά δεν με άφηνε να του κάνω ερωτήσεις και πατούσε επάνω μου για να πει το δικό του πολιτικό αφήγημα. Εγώ η μόνη παρέμβαση που έκανα ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι υπήρχε άγνοια των γεγονότων και τη πραγματικότητας. Εκείνος και το κόμμα του το μετάφρασαν ως πολιτική θέση».

© 2024 tlife.gr