Στο T-live

Στέφανος Κασσελάκης: Η μητέρα του 13χρονου που του επιτέθηκε φραστικά – «Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του»

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης δέχτηκε ομοφοβική επίθεση κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με βίντεο του thenewspaper.gr, ένας 13χρονος την ώρα που στο βήμα ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φώναξε «π@@@άρα», με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία, ξέρετε, είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του.

Στη συνέχεια ο 13χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όμως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούσε τη δίωξή του.

Η μητέρα του 13χρονου στο T-live

Η μητέρα του ανήλικου μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού. «Εδώ και χρόνια μιλάμε στα παιδιά για διαφορετικότητα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να το αποδεχτούν. Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του. Και για όλες τις ερωτήσεις που του έχουμε κάνει, λέει “έτσι μου βγήκε”. Εγώ δε μπορώ να πω από πλευράς μου δε μπορώ να πω. Γιατί να πω ότι τα είχε ακούσει μέσα στην οικογένεια αυτά; Όχι! Συζητάμε, ακούμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε» είπε, μεταξύ άλλων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164