Site icon TLIFE

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Αυτό είναι το κόστος του δείπνου με τους 70 καλεσμένους στο Λιμάνι Χανίων

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ γιορτάζουν τον έρωτα και τη σχέση τους με ένα τετραήμερο γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη. Οι γαμήλιες εκδηλώσεις άρχισαν χτες το απόγευμα στην ταράτσα γνωστού μαγαζιού στο Ενετικό Λιμάνι, με μοναδική θέα.

Οι μελλόνυμφοι εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις. Από την άλλη, οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τα πάντα ήταν έτοιμα από νωρίς το απόγευμα, με τους εργαζόμενους του εστιατορίου να επιμελούνται και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ επέλεξαν το premium μενού για τους περίπου 70 καλεσμένους του.

Ανάμεσα στα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Με κάποιους γρήγορους υπολογισμούς φαίνεται πως το χθεσινό δείπνο στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων κόστισε στο ζευγάρι γύρω στα… 12.060 ευρώ.

Ο φωτογραφικός φακός ξέκλεψε κάποια κλικ από γειτονικές ταράτσες, ενώ δεκάδες ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία που περίμεναν μετά το τέλος του δείπνου για μια δήλωση.

© 2024 tlife.gr