Site icon TLIFE

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Όλες οι λεπτομέρειες για το γαμήλιο γλέντι τους στην Κρήτη – Αυτό είναι το πρόγραμμα

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην Κρήτη με ένα… τετραήμερο γαμήλιο γλέντι, το οποίο ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Το Live News παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρωμένο σχεδόν το γαμήλιο πρόγραμμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου τους.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν αύριο Τετάρτη 28 Αυγούστου. Στις 19.00 το απόγευμα λίγο πριν δύσει ο ήλιος οι οικογένειες των μελλόνυμφων θα δειπνίσουν αγναντεύοντας την θέα και απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα στην υπέροχη βεράντα του Παλλάς με θέα τον φάρο του ενετικού λιμανιού με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στο βάθος.

Στις 10.00 το βράδυ της ίδιας μέρας ακολουθεί πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων.

«Πάρα πολλοί διοργανώνουν εδώ τα πάρτι του γάμου του ή τα prewedding πάρτι τους», ανέφερε η Μαρίνα Μανωλαράκη, ιδιοκτήτρια του μπαρ στην εκπομπή Live News.

Το μαγαζί θυμίζει ενετικό σκηνικό… μόλις σουρουπώσει τα φαναράκια ανάβουν και δημιουργούν μια ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα.

Σε αυτό το μπαρ που είναι φτιαγμένο στα ερείπια της συναγωγής του 17ου αιώνα Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ θα καλωσορίσουν τους καλεσμένους που θα παραβρεθούν στον γάμο τους.

Το πρωί της Πέμπτης θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα με τους σχεδόν 150 καλεσμένους να μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων…

 

Η Παρασκευή 30 Αυγούστου είναι η μέρα που Τάιλερ και Στέφανος θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, με την πρόσκληση να μαρτυρά πως οι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα είναι κυρίαρχες στην διακόσμηση με τον κύριο Μαρινάκη να αποκαλύπτει στην εκπομπή όλες τις λεπτομέρειες για την τελετή.

«Θα γίνει 30 του μήνα, μέρα Παρασκευή. Θα είναι στις 05:00 το απόγευμα, γύρω στους 130 καλεσμένους», αναφέρει.

Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, έναν επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση.

Η συνέχεια θα δοθεί στο εστιατόριο του κήπου με τους ιθύνοντες να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Παρασκευή.

Στην συνέχεια οι καλεσμένοι θα διανύσουν μια απόσταση 40 λεπτών για να φτάσουν στo Casa Skordilli, την ωραιότερη βίλα που υπάρχει στα Χανιά, σύμφωνα με τους κατοίκους.

Σε αυτόν τον καταπράσινο κήπο μπροστά από την εντυπωσιακή πισίνα των 140 τετραγωνικών, με θέα τη θάλασσα και τον κόλπο της Σούδας θα γίνει η δεξίωση του γάμου.

 

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar, Cabana Mare. Άνετες ξαπλώστρες, αμμώδη ακτή και δροσιστικά κοκτέιλ θα απολαύσουν οι φίλοι των μελλόνυμφων με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, στα Χανιά δεν θα υπάρξει γάμος, αφού Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ έχουν ήδη παντρευτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά θα ανταλλάξουν όρκους.

Αύριο το πρωί (28/8) μάλιστα αναμένεται να φτάσει στο νησί και η οικογένεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Πέτρος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του βοτανικού κήπου, αποκάλυψε ότι είχαν επικοινωνήσει μαζί του από τα τέλη του 2023 για να του ζητήσουν να γίνει εκεί η τελετή: «Είναι μία τελετή, ανταλλαγή όρκων. Και θα ακολουθήσει δεξίωση. Όλο αυτό θα κρατήσει περίπου τρεις ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2024 tlife.gr