Site icon TLIFE

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Από εκεί που με ζήταγαν όλοι, βρέθηκα στα αζήτητα, πέρασα μια μίνι κατάθλιψη»

Για το φλερτ στη σημερινή εποχή, την απότομη επιτυχία αλλά και την ξαφνική «πτώση» που ακολούθησε, μίλησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή.

«Είμαι ρομαντικός σαν άνθρωπος. Μου αρέσει ο ρομαντισμός. Θα έκανα καντάδα. Έχω αφιερώσει πολλές φορές τραγούδι σε κοπέλα. Είμαι από τους ανθρώπους που εκδηλώνονται. Θεωρώ πολύ άσχημο αυτό που ζούμε που είναι όλα social media. Βλέπεις ανθρώπους που είναι για ποτό, να είναι απέναντι και να μη μιλάνε, και η πρώτη ερώτηση να είναι “θα μου δώσεις το instagram σου;”.

Δε γίνεται να το ρωτάς αυτό, αλήθεια, δε γίνεται. Με στενοχωρεί αυτό. Περιμένουν όλοι να έρθουν να μιλήσουν οι γυναίκες, δε γίνεται αυτό, ο άντρας πρέπει να πάει να μιλήσει. Νομίζω ότι δεν ανήκω τόσο πολύ σε αυτή τη γενιά της ηλικίας μου, είμαι λίγο πιο πίσω» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στη συνέχεια, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη μίνι κατάθλιψη που πέρασε με την επιτυχία του τραγουδιού του «Δυνατά» αλλά και την ξαφνική «πτώση» που ήρθε μετά από αυτό.

«Το πλήρωσα λίγο το τίμημά μου, γιατί από εκεί που ήμουν στη ζήτηση, που είχα το “Τατατα” που ήταν η μεγαλύτερή μου επιτυχία… Σε ζητάνε όλοι και ξαφνικά, μέσα σε έναν χρόνο, από εκεί που είσαι ψηλά, φεύγεις κατακόρυφα, μακροβούτι, και μένεις λίγο στα αζήτητα. Λες, “τι έκανα λάθος;”. Μου συνέβη αυτό με την επιτυχία, που δεν ήμουν καθόλου έτοιμος να το αντιμετωπίσω, ήταν τεράστιο. Κλείστηκα στον εαυτό μου. Πέρασα μια μίνι κατάθλιψη. Φοβόμουν να κυκλοφορήσω, να μιλήσω… Φαντάσου πόσο δύσκολο ήταν αυτό για ένα παιδί να το αντιμετωπίσει. 

Αυτό που με παρηγόρησε, είναι ότι κατάλαβα πως αυτό που έγινε με εμένα, με το “Δυνατά”, ήταν κάτι που συμβαίνει μια στο εκατομμύριο, ένα πρωτοεμφανιζόμενο παιδί να βγάλει τραγούδι και να γίνει hit τεράστιο και να το τραγουδάνε όλοι. Η φυσιολογική ροή θα ήταν να γίνει σιγά σιγά. Έγινε το μπαμ κατευθείαν και μετά ήρθε το κάτω. Τώρα είμαι στα καλά μου» εξομολογήθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας,

Τέλος, για τη σχέση με τη μητέρα του, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ανέφερε, «Οι γονείς μου δεν έχουν έρθει ακόμα σε μαγαζί στην Αθήνα να με δουν να τραγουδάω, φροντίζω να πηγαίνω εγώ κοντά σε αυτούς… Με τη μαμά μου μιλάμε 5-6 φορές τη μέρα. Δε με πειράζει γιατί τυχαίνει να ξέρω άτομα που δε χτυπάει αυτό το όνομα στο τηλέφωνό τους ποτέ. Ας χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμα και ας με παίρνει 15 φορές τη μέρα».

© 2024 tlife.gr