Site icon TLIFE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μητέρα του αποκαλύπτει – «Όταν είχαν χωρίσει με την Πάουλα Μπαντόσα, της μίλησα και έτσι τα ξαναβρήκαν»

Αποκαλυπτική εμφανίστηκε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου.

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια μίλησε για το bullying και το ξύλο που είχε φάει ο Στέφανος Τσιτσιπάς από συμμαθητές του στο Δημοτικό, αλλά και για τα προβλήματα που είχαν προκύψει στη σχέση με τον πατέρα του τα τελευταία χρόνια. Η μητέρα του Έλληνα τενίστα παραδέχτηκε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η σχέση των δυο αντρών ήταν τεταμένη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα.

«Ο Στέφανος ήταν πολύ ήσυχο και ντροπαλό παιδί. Λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και οι φίλοι του που ήταν στην τάξη, δε μπορούν να ονομαστούν φίλοι γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Υπήρξαν 2-3 παιδιά στην τάξη του που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του ήταν εκεί για να πάει μπροστά. Αυτό τον βοήθησε πολύ.

Σαν μητέρα έχω κάνει το καλύτερο για τα παιδιά μου. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο, προσπαθώ να είμαι κοντά τους και συζητάμε. Εκφράζομαι περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια, και στο τένις και στη ζωή μου. Είμαι ευαίσθητοι. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν είναι ευαίσθητοι. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο» ανέφερε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά και έχει φτάσει τώρα 26 χρονών, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή του που τον αποσυντόνιζαν αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο. Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλο προπονητή.

Από το 2020 που ο Στέφανος έχασε το American Open, είπαμε με τον Απόστολο να αλλάξει προπονητή. Αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος έφερνε καλά αποτελέσματα. Ωστόσο νομίζω ότι ο Απόστολος με τον Στέφανο δεν είχαν τόσο καλή σχέση από τότε. Είχαν συγκρούσεις και γι’ αυτό ο Στέφανος πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Δεν το βλέπουμε σαν τραγωδία. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε δεμένη οικογένεια.

Ο Απόστολος με τον Στέφανο αυτή τη στιγμή μιλάνε μεταξύ τους και είναι συνέχεια μαζί. Κάποια στιγμή ο Απόστολος είχε μπει πολύ βαθιά στη δουλειά του ως προπονητής και δεν είχε καταλάβει ότι υπάρχει πίεση. Είχε το μυαλό του μόνο στο τένις. Τα ξεσπάσματα του Στέφανου είναι ένα μειονέκτημά του. Αυτή η συμπεριφορά δεν τον βοηθάει καθόλου. Υπάρχουν παίκτες που τους βοηθάει» είπε στη συνέχεια η κυρία Γιούλια.

«Ο Στέφανος είναι χαρούμενος που είναι ξανά με την Πάουλα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν είναι εκείνος χαρούμενος, είμαι κι εγώ. Όταν την είδα πρώτη φορά είπα ότι αυτή η κοπέλα κάνει για τον γιο μου, και μάλιστα της είπα ότι μου μοιάζει πολύ και στον χαρακτήρα. Τους βλέπω ερωτευμένους. Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος όπου είχαν χωρίσει. Ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, της μίλησα και έτσι τα ξαναβρήκαν. Η Πάουλα δεν είναι Χριστιανή Ορθόδοξη, οπότε ο γάμος θα καθυστερήσει λίγο» κατέληξε στη συνέχεια η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

© 2024 tlife.gr