Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζει κατά του πατέρα του – «Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του»

Ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα τένις, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του Κέι Νισικόρι και έχασε με 2-0. Ο Έλληνας αθλητής ξέσπασε κατά του πατέρα και προπονητή του.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έβρισε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα λέγοντάς του: «Να πας να γ@@@@@ς», τον έδιωξε από το γήπεδο. Μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στους δημοσιογράφους μιλώντας για την ήττα του και δίνοντας εξηγήσεις για την συμπεριφορά του.

Αφού τόνισε πως τις τελευταίες μέρες η μπάλα του είναι «νεκρή» και εξηγώντας πως «δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το forehand», σημείωσε πως τις τελευταίες μέρες παραπονιέται γι’αυτό στον προπονητή του.

«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις» τόνισε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του» συνέχισε. Σε ερώτηση αν σκέφτεται αλλαγές σε αυτό το κομμάτι είπε: «Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή».

«Ο προπονητής δεν είναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου» κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164