Στέφανος Βλάχος – Survivor: Ποιος είναι ο 20χρονος νοσηλευτής που έχει κάνει πρωταθλητισμό στο στίβο

Ο Στέφανος Βλάχος βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες του φετινού Survivor έτοιμος να ριχτεί στον στίβο μάχης για να επιβιώσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίζει στον Άγιο Δομίνικο τους 18 νέους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε δύο ομάδες, Τίγρεις και Αετοί.

Ποιος είναι ο Στέφανος Βλάχος

Είναι 20 ετών, έχει κάνει πρωταθλητισμό στο στίβο, τέσσερα χρόνια ενόργανη γυμναστική και έχει γενικότερα άριστη σχέση με τον αθλητισμό.

Σπούδασε νοσηλευτική αποκτώντας εξειδίκευση στην ψυχιατρική. Του αρέσει πολύ η μόδα, την παρακολουθεί, ασχολείται με το στυλ και κάνει μεταποιήσεις σε ρούχα. Aν και μικρός σε ηλικία, είναι αποφασισμένος να δείξει στον κόσμο ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει μέσα στο παιχνίδι.

Έρχεται στο συγκεκριμένο Survivor επειδή είναι διαφορετικό, όπως διαφορετικός είναι και ο ίδιος. Δηλώνει πως αυτός είναι το φετινό Survivor.

Ο Στέφανος Βλάχος έχει ενεργούς λογαριασμούς σε instagram και Tik Tok όπου μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο, ενώ στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του χορεύει μπροστά στην κάμερα σχολιάζοντας πως προκαλεί έτσι τους haters οι οποίοι αντιδρούν στην εμφάνισή του.

 

@stefanosvlx #fy #viral #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Rihab

 

Στέφανος Βλάχος – Δες περισσότερα βίντεο με τον παίκτη του Survivor στο Tik Tok:

 

@stefanosvlx #foryou #macarena #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – kingsbandtv

 

@stefanosvlx

 

♬ Vradia – Roi 6/12 & Evangelia

 

@stefanosvlx #itsmybirthday #fyp #fypシ゚viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanosvlxx

 

@stefanosvlx #fypシ゚viral #foru #fypシ゚ ♬ πρωτότυπος ήχος – greek edits

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164