Site icon TLIFE

Στέλιος Διονυσίου: Η απάντηση για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – «Το αμέλησα λίγο, η τράπεζα δεν με ενοχλούσε»

Ο Στέλιος Διονυσίου απάντησε για τον πλειστηριασμό της πολυτελούς οικίας του στο Μαρούσι, μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής, είχε αγοράσει το σπίτι μέσω δανείου, αμέλησε τη διαδικασία αποπληρωμής του καθώς η τράπεζα δεν τον ενοχλούσε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει το σπίτι του με πλειστηριασμό. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει ανακοπή της διαδικασίας.

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την “πάτησαν” σαν κι εμένα γιατί οκ, σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού» πρόσθεσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι έχει μπει σε κάποια έτερη διαδικασία αποπληρωμής μέρους κάποιας οφειλής.

«Ακριβώς, ακριβώς, κι εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία» δήλωσε ο Στέλιος Διονυσίου ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτό το σπίτι έμενε παλιότερα και τώρα το νοικιάζει.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr