Στέλιος Διονυσίου: Η απάντηση του αδελφού του, Διαμαντή για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – «Το ακούω πρώτη φορά»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε την Τετάρτη 16/10 ο αδελφός του Στέλιου Διονυσίου, Διαμαντής Διονυσίου.

Ο αδελφός του γνωστού καλλιτέχνη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, εξέφρασε την έκπληξή του όταν έμαθε από τη δημοσιογράφο για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του αδερφού του, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε αναμνήσεις από τον πατέρα του, λέγοντας ότι, παρόλο που ήταν μικρός, θυμάται τη μητέρα του να κρατά το σπίτι και να τον μεγαλώνει μαζί με τα αδέρφια του μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Για το σπίτι του Στέλιου Διονυσίου, ο Διαμαντής Διονυσίου δήλωσε: «Το ακούω πρώτη φορά. Δεν αντιμετωπίζει κάποια θέματα. Μάλλον, κατά πάσα πιθανότητα. Σίγουρα δεν ξέρω τίποτα, δεν γίνεται, πρώτη φορά το ακούω».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, σημείωσε: «Εγώ ήμουν πολύ μικρός. Όταν ήμουν πιο μεγάλος, βεβαίως και μου έλειψε. Θυμάμαι ότι όταν γυρνούσε από τη δουλειά, κάναμε ησυχία για να κοιμηθεί. Εγώ με τον Στέλιο που ήμασταν πιο μικροί, του πηγαίναμε τον καφέ και την πορτοκαλάδα. Πιο μεγάλος το συνειδητοποίησα. Στην κηδεία ήταν πολύ δύσκολα. Η μητέρα κράτησε το σπίτι και μας μεγάλωσε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164