Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήθελα να τα παρατήσω όλα, έκλαιγα, πέταγα τα ρούχα»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την πορεία του ως σχεδιαστής μόδας, αλλά και την εμπειρία του ως κριτής του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις έντονες στιγμές της καθημερινότητάς του: «Δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα και αυτό είναι ένα τίμημα. Βέβαια και υπάρχουν δυσκολίες, η καθημερινότητα είναι δύσκολη, ειδικά όταν έχεις να ασχοληθείς και με το δημιουργικό αλλά και το επιχειρηματικό κομμάτι, το οικονομικός και τις δυσκολίες που ακολουθούν», είπε ο Στέλιος Κοδουνάρης.

«Γενικά κλαίω και ξεσπάω εύκολα. Δεν ντρέπομαι να δακρύσω, να ξεσπάσω γιατί είμαι της άποψης πως όταν κρατάμε κάτι μέσα μας αυτό γίνεται μεγάλο. Πιο πολύ κλαίω, παρά γελάω», είπε στη συνέχεια ο Στέλιος Κοδουνάρης.

Μιλώντας για το ξεκίνημά του και τις δύσκολες στιγμές, ο Στέλιος Κουδουνάρης εξομολογήθηκε: «Πριν πάρα πολλά χρόνια είχα έναν πελάτη χονδρικής, σε ένα κατάστημα δηλαδή,  που με κορόιδευε γιατί μου άλλαζε τα ραντεβού, πήγαινα και δεν ήταν εκεί, έχανα τον χρόνο μου, ήταν όλο πολύ περίεργο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, έκλαιγα, πέταγα τα ρούχα… δέκα λεπτά κράτησε και μετά τα μάζεψα και τα σιδέρωσα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164