Στέλιος Χανταμπάκης: Οι πρώτες δηλώσεις στο T-live για τη ληστεία θρίλερ στον αδελφό του – «Ήταν έτοιμοι για όλα»

Δύσκολες ώρες για τον αδελφό του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλη, ο οποίος χθες το απόγευμα 13 Ιουνίου με τη σύζυγό του έπεσαν θύματα ληστείας, όταν άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους στον Ωρωπό.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στο T-live και στην Έφη Κουλοχέρη περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του.

«Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε τρέξε στο σπίτι. Χθες το απόγευμα στις 7μιση σπάσανε την τζαμαρία, περάσανε από εκεί, τους δέσανε, τώρα πόσοι ήταν δεν ξέρω, αλλά ήταν αρκετοί. Ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή. Είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο. Ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Ήταν πολύ φοβισμένοι και οι δύο, ήταν σε ταραχή. Η νύφη μου προσπάθησε να τους κλείσει την πόρτα να μην μπούνε, μπήκανε, τους δέσανε με tire ups, στα χέρια», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ενώ πρόσθεσε: «Ευτυχώς τα παιδιά λείπανε. Μόλις είχαν φύγει δηλαδή  για τις κούνιες, πριν από κάνα 20λεπτο τους είχε πάρει ο παππούς τους στις κούνιες. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες, αλλά οι αστυνομικοί μου είπαν είναι σε καλό δρόμο. Δεν ήταν ένα από συμβάν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα», δήλωσε στο T-live ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δες το παρακάτω βίντεο από το Tlive με όλο το ρεπορτάζ για τη ληστεία στο σπίτι στον Ωρωπό:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164