Στέλιος Χανταμπάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα οικογενειακώς – «Μακάρι να με πάρουν για δουλειά»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας 16/9. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη με την οικογένειά του.

«Δεν ξυπνήσαμε μια ημέρα και είπαμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε. Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε αρκετά χρόνια πριν. Κάποια καλοκαίρια φέρναμε τα παιδιά σε camps στην Ισπανία. Τους άρεσε πάρα πολύ. Είχαμε κάποιες επιλογές εδώ πέρα που έπρεπε να τις σκεφτούμε καλά και στο τέλος η μεγάλη απόφαση θα ήταν να μη φύγουμε. Οπότε το κάναμε. Κάνουμε μάθημα Ισπανικών μαζί με τα παιδιά μας κάθε απόγευμα μετά το σχολείο. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το ζούμε παρέα. Αυτά που αφήνουμε σπίτι είναι υλικά αγαθά, αντικείμενα, σπίτια. Οι δουλειές μας συνεχίζουν να υπάρχουν στην Ελλάδα, δεν την αφήνουμε την Ελλάδα, την αγαπάμε. Μακάρι να καταφέρω να πηγαινοέρχομαι όσο πιο συχνά γίνεται» συμπληρώνει ο επιχειρηματίας.

Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν πρόκειται να ψάξει δουλειά στην Ισπανία, ο ίδιος απάντησε: «Δεν θα έλεγα όχι γιατί οι ώρες είναι αρκετές. Έχω τις επιχειρήσεις μου στην Ελλάδα, όπου δουλεύουν το καλοκαίρι συνήθως. Το καλοκαίρι θα είμαι εκεί. Όσον αφορά στον χειμώνα δεν έχω κανένα πρόβλημα, μακάρι να με πάρουν για δουλειά».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164