Στέλλα Μιζεράκη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του πρώτου Power of Love – Η αναφορά στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στο Breakfast@Star με αφορμή την επιστροφή του Power of Love.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι αγάπης, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή με ρούχα, ενώ όπως αποκάλυψε, αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη νέα της κολεξιόν.

Η Στέλλα Μιζεράκη ανέφερε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις: «Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει για να είμαι σε ένα πάνελ».

Για τις αναμνήσεις της από το Powe of Love και τον Πάνο Ζάρλα με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι: «Χαίρομαι που με έχουν συνδυάσει με ένα ευχάριστο project, με κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις. Έχω στο μυαλό μου πάντα τις όμορφες αναμνήσεις με τον Πάνο Ζάρλα», είπε για τον πρώην σύντροφό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Για την παρουσίαση του Power of Love: «Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν άψογη σε όλα. Είναι θεά με μια λέξη. To project έχει ταυτιστεί με το όνομά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Καραβάτου, δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ για να έχω μια εικόνα για το πώς θα είναι, αλλά πιστεύω να τα πάει καλά γιατί είναι έμπειρη παρουσιάστρια», είπε στην πρωινή εκπομπή του Star η Στέλλα Μιζεράκη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164