Στενός συνεργάτης Απόστολου Λύτρα: «Είναι καταρρακωμένος, ίσως να είναι και κάτι άλλο που δεν ξέρουμε»

Ο Στέλιος Αυγέρης, στενός συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όπως τόνισε ο γνωστός δικηγόρος στη δημοσιογράφο Λήδα Χλιάπα, η σχέση του ζευγαριού ήταν εξαιρετική όλα τα χρόνια και σημείωσε πως το χθεσινό περιστατικό με τη μήνυση της 37χρονης εις βάρος του ποινικολόγου του κάνει εντύπωση. 

«Η σχέση του ζευγαριού ήταν εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό κι εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Μαζί τους γνώρισα, ως ζευγάρι. Δεν είχαν καμία προστριβή, ήταν ένα ιδανικό ζευγάρι» ανέφερε αρχικά ο κ. Αυγέρης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Mega, το βράδυ της Τετάρτης 20/6 όταν ο ποινικολόγος παραδόθηκε στο Α.Τ. Παλλήνης μετά τη μήνυση της 37χρονης συζύγου του.

«Έχω μιλήσει με τον κ. Λύτρα. Την κα Πολυζωγοπούλου προσπάθησα να την πάρω, αλλά για ευνόητους λόγους ίσως δεν απάντησε ή ίσως ήταν σε δύσκολη θέση. Με τη Σοφία δεν έχω μιλήσει. Ο Αποστόλης είναι καταρρακωμένος. Τη Δευτέρα ήμουν στον ανακριτή μαζί με τον κ. Λύτρα για την ηθική υποστήριξη. Το περιστατικό ήταν αναπάντεχο και δεν το περίμενε κανένας. Δεν αφήνω αιχμές. Αλλά ίσως να είναι και κάτι άλλο που μπορεί να μη ξέρουμε. Αυτή είναι η άποψή μου, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Ενώ είχαμε τελειώσει, είχαμε τους περιoριστικούς του κ. Λύτρα, με ξένισε το σημερινό περιστατικό» πρόσθεσε ο κ. Αυγέρης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164