Στήβ Μιλάτος για Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ όταν ήμουν σε εκπομπή, διάβαζα τη σκαλέτα»

Κι άλλο λάδι στη φωτιά στην κόντρα με τη Μαριάντα Πιερίδη έριξε με νέες δηλώσεις ο Στηβ Μιλάτος.

Οι δημοσιογράφοι που τον συνάντησαν το βράδυ της Κυριακής 30/9 σε έξοδό του, τον ρώτησαν αν η Μαριάντα Πιερίδη επικοινώνησε μαζί του μετά τις δηλώσεις του για να του δείξει την ενόχλησή της, με τον ίδιο να απαντά,

«Τι ακριβώς να μου στείλει; Αυτή είπε ότι δε ξέρει τι είμαι και έπαιξε συνέντευξή μου στην εκπομπή της. Όταν ήμουν παρουσιαστής, μπορεί να μην ήμουν καλός αλλά, δόξα τω Θεώ, το καστ πίσω από την εκπομπή της κυρίας Σπυροπούλου που συμμετείχα μας έδινε μια σκαλέτα και μας έλεγαν, “επόμενος καλεσμένος ή η επόμενη συνέντευξη που θα παίξει είναι ο τάδε” και ξέραμε το βιογραφικό του». 

 

Και πρόσθεσε: «Άρα κάτι λάθος έκανε κι εκείνη και οι συνεργάτες της, γιατί προσβάλλει κι εκείνους και τον εαυτό της. Κανονικά εφόσον είσαι παρουσιάστρια και είναι η εκπομπή σου, αυτή είναι η δουλειά σου, να είσαι διαβασμένος. Όπως κι εγώ, αν πάω να κάνω μια φωτογράφιση, δε θα πρέπει να ξέρω ποιος είναι ο σχεδιαστής και ο φωτογράφος; Να μη ξέρω το βιογραφικό τους ή τι τους αρέσει; Δε θέλω να κάνω λαϊκό δικαστήριο… Θέλω να μιλάει η δουλειά μου, όπως κάνω τόσα χρόνια, Δεν έχω επιλέξει ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε τίποτα. Μιλάει μόνο η δουλειά μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164