Στο Παρά Πέντε: Αυτή η ηθοποιός είχε αρχικά επιλεγεί για τον ρόλο της Ντάλιας

Για την επιτυχία της σειράς, Παρά Πέντε αλλά και της viral ατάκες που έμειναν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μίλησαν η Έφη Παπαθεοδώρου και η Ελένη Κρίτα οι οποίες συμμετείχαν στη σειρά, ως Θεοπούλα και Μαριλένα αντίστοιχα.

Η Έφη Παπαθεοδώρου δήλωσε για το Παρά Πέντε: «H Θεοπούλα ήταν μια μεγάλη γυναικά που παιδικοφέρνει. Η δική μου προσωπικότητα διατηρεί πολύ την παιδικότητα και αυτό με βοήθησε πολύ στον ρολό της Θεοπούλας. Η πρωτοτυπία στις δυο γιαγιάδες ήταν ότι δεν επρόκειτο για κλασικές γιαγιάδες που πλέκουν ή έχουν θέματα με την κοιλιά, το στομάχι ή το κεφάλι τους. Σε μια σκηνή είχαν φέρει έναν τεράστιο σκύλο, ένα θηρίο που κάτι ήθελε να μου πει», είπε η ηθοποιός.

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε: «Από τον ρολό της Μαριλένας θυμάμαι τον καταπληκτικό χαρακτήρα της που με ενθουσίασε πριν ακόμα πάρω στα χεριά μου το σενάριο. Ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν “Και τώρα, τρέξτε”. Είχαμε μαζευτεί όλοι και κάποιος πέταξε τον τίτλο “Πάρα Πέντε”. Έγινε μια ψηφοφορία και επικράτησε η γνώμη του Αργυρή».

Η Ελένη Κρίτα συμπλήρωσε: «Για τον ρολό της ντάλιας, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε προτείνει την Κάτια Δανδουλάκη, αλλά εκείνη λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να τον αναλάβει, ενώ τους ποιητικούς στίχους στα τραγούδια της Αμαλίας τους έγραφε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη σκηνή του κολυμβητήριου που πέσαμε με τα ρούχα στην πισινά, τα κορίτσια που έκαναν προπόνηση είχαν φάει κλωτσιές με τις τακουνιές μας».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164