Στράτος Τζώρτζογλου: Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη – «Πήρα αγωγή»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα, για την κατάθλιψη, αλλά και για τον γάμο του με την Μαρία Γεωργιάδου. 

«Όταν έπαιζα στους «Φρουρούς της Αχαΐας» ευτυχώς ήμουν παντρεμένος με την Μαρία Γεωργιάδου και δεν με άφησε να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Δεν αφηνόμουν ποτέ στο να γλεντήσω πάνω από το κανονικό μια επιτυχία. Αν κουβαλάς τον «Τζώρτζογλου» στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή, βγαίνει μία έπαρση, το έχουν πολλοί ηθοποιοί», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και συνέχισε: «Πολλοί ηθοποιοί “πάσχουν” από άκρατο ναρκισσισμό ακόμη κι αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί, έχω και εγώ “νοσήσει” από ναρκισσισμό. Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αγωγή. Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή λίγο πριν μπω στη «Φάρμα» και ένας από τους λόγους που μπήκα ήταν αυτός, για να ξεχαστώ. Μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Πέρασα από μια βαθιά νύχτα και βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν.

Για τις φήμες χωρισμού με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα απάντησε: «Επειδή δεν κάναμε με τη Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, έβγαλαν είδηση ότι έχουμε χωρίζουμε, είναι τρελό. Το διάβασα και τα έχασα. Έχω σταματήσει να νευριάζω με αυτά που γράφονται, δεν γίνω σημασία».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164