Site icon TLIFE

Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απέναντι στη Μελία Κράιλινγκ: «Στη μαμά σου χρωστάω»

Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχτηκε την ηθοποιό Μελία Κράιλινγκ στο «Στούντιο 4», το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Όπως είπε η παρουσιάστρια, η μητέρα της Μελία ήταν εκείνη που τη στήριξε στα πρώτα βήματά της στον χώρο των media.

«Για μένα, Μελία, είναι πολύ περίεργο, γιατί η μαμά σου είναι ένας άνθρωπος που της χρωστάω. Η μαμά σου με βοήθησε όταν ήμουν στην ηλικία σου και μικρότερη, όταν ήμουν νεότερα στη δουλειά, και έκανε πολύ σπουδαία πράγματα για μένα. Και επειδή έχω αυτό το συναίσθημα για την Κάτια, το γεγονός ότι είσαι εσύ τώρα σε αυτή την ηλικία με κάνει να νιώθω… είμαι κάτω τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τη Μελία Κράιλινγκ να αναρωτιέται αν η μητέρα της την παρακολουθεί.

«Η μαμά σου ήταν αρχισυντάκτρια στο Down Town τότε. Επειδή είχαμε δουλέψει μαζί στο ραδιόφωνο στον ΑΝΤ1, εκείνη έκανε θέματα μόδας κι εγώ τα θέματα Θεσσαλονίκης. Όταν άνοιξαν τα περιοδικά, με βοηθούσε: έλεγε “να πάρουμε τη Νάνσυ”. Δεν γνωριζόμασταν, παρά μόνο από το τηλέφωνο, και όταν άνοιξαν τα περιοδικά, ήταν ο άνθρωπος που με πρότεινε για να δουλέψω, και έτσι κατέβηκα στην Αθήνα. Ήταν πάντα υποστηρικτική» πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

© 2024 tlife.gr