Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για τη φωτιά στην Αττική: «Δεν το έχω ξαναδεί στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά»

Στο πύρινο μέτωπο η Ρένα Κουβελιώτη, η δημοσιογράφος του Alpha η οποία μαζί με το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Η Ρένα Κουβελιώτη συγκλόνισε με τις περιγραφές της στον τηλεοπτικό αέρα…

«Αυτό που γίνεται απόψε δεν το έχω ξαναδεί στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Πραγματικά δεν υπάρχει, η ορατότητα είναι μηδέν! Εκεί που θεωρούμε ότι την φωτιά την έχουμε πίσω μας, ξαφνικά την βλέπουμε μπροστά μας. Τώρα μας λένε ότι εδώ στον οικισμό Αγίου Δημητρίου έχουν καεί περισσότερα από πέντε σπίτια. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει όταν θα πέσει ο ήλιος και θα σταματήσουν τα πτητικά μέσα».

«Έχουν εξαντληθεί οι επίγειες δυνάμεις. Βλέπουμε τους ανθρώπους, δεν υπάρχουν υδροφόρες για να προμηθεύσουν τα πυροσβεστικά οχήματα. Υπάρχει φυσική κόπωση των πυροσβεστών και είναι απολύτως κατανοητό. Εδώ πάνω προσπαθούμε να περάσουμε, να δούμε τι γίνεται με τα σπίτια που μας είπαν οι κάτοικοι ότι έχουν πάρει φωτιά, αλλά είναι αδύνατο να περάσουμε καθώς το θερμικό φορτίο είναι τεράστιο».

Λίγα λεπτά αργότερα, αποχωρώντας από το σημείο, η δημοσιογράφος του Alpha τόνισε πως με το συνεργείο του σταθμού πέρασαν με το όχημα μέσα από τη φωτιά…

«Πέρασε το αυτοκίνητο μέσα από τη φωτιά με αποτέλεσμα να έχουμε και πρόβλημα στα ελαστικά του αυτοκινήτου και όλα αυτά όχι σε έναν δασικό δρόμο, αλλά στα στενά στα άνω Βριλήσσια. Πραγματικά, δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό… να υπάρχουν δύο μέτωπα, από τη μία και την άλλη πλευρά άνθρωποι, με πολλά σπίτια να μην έχουν καν νερό για να μπορέσουν να μπορέσουν με το λάστιχο να προστατέψουν τις περιουσίες τους».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164