Site icon TLIFE

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: «Πριν από λίγους μήνες, παραλίγο να φύγω από τη ζωή»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βικτώρια Καρύδα στην εκπομπή Buongiorno και στον δημοσιογράφο Στέργιο Σαρματζή. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και πλέον ασχολείται με το real estate, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά και τη στιγμή που πριν μερικούς μήνες έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Τα τελευταία χρόνια απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω πάρα πολλή πίεση στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ απασχολημένη και δε βρίσκω ούτε χρόνο, ούτε κουράγιο. Ζω και στο εξωτερικό, πηγαίνω στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει μόνιμα ακόμα γιατί έχω κάποια πράγματα να με κρατάνε στην Ελλάδα… Τα τελευταία 4-5 χρόνια η βασική μου δουλειά είναι πάνω στο real estate. Είναι κάποια πράγματα που είχαμε σκεφτεί να κάνουμε με τον άντρα μου και τώρα τα συνεχίζω μόνη μου. Μετά από αυτό που συνέβη στον σύζυγό μου, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο αλλά κατάλαβα ότι όταν είσαι μόνος σου και δε βγαίνεις και δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι» εξομολογήθηκε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα.

«Τον τελευταίο καιρό λύγισα, πριν μερικούς μήνες λίγο έλειψε να φύγω από τη ζωή. Είναι απίστευτο πράγμα να παλεύεις έξι χρόνια, να προσπαθείς να μην έχεις σκέψεις στο μυαλό σου και να κάνεις πράγματα μόνη σου, και να είσαι εκεί για τα παιδιά σου. Λύγισα αλλά, ευτυχώς ο Θεούλης ήταν δίπλα μου, και όλα καλά.

Υπήρξαν άνθρωποι δίπλα μου να με στηρίξουν, δεν ήταν όλοι αληθινοί, μετά φάνηκε ποιοι ήταν αληθινοί. Δε θα έλεγα ότι ο χρόνος είναι γιατρός. Πάλευα με αυτό χρόνια, δεν πήγαινα σε ψυχολόγο, πίστευα ότι μόνη μου θα τα καταφέρω αλλά μετά από έξι χρόνια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασα εννιά κιλά, κατάλαβα ότι φεύγω. Φοβόμουν πάρα πολύ. Βρήκα όμως τη δύναμη, βλέποντας τα παιδάκια μου, και με τη βοήθεια των φίλων μου, να γίνω καλύτερα» είπε σε άλλο σημείο.

«Με τα παιδιά συζητάμε για τον μπαμπά τους. Πιο πολύ μιλάει η κόρη μου, ο γιος μου είναι πιο κλειστός χαρακτήρας… Μου λείπει ο άντρας μου… Όλα μου λείπουν. Βλέπω χαρακτηριστικά του στα παιδιά μας…. Ο Θεός βλέπει και ο καθένας θα πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει. Εμένα ο Θεός με έχει σώσει δυο φορές από τον θάνατο» κατέληξε η Βικτώρια Καρύδα.

Στις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Εφετείο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

© 2024 tlife.gr