Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, εκείνη τη στιγμή ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»

Η Ελένη Χατζίδου σε συνεργασία με τον Κυριάκο Γαληνό παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, «Φίλε μου, ζήσε» εμπνευσμένο από την ιστορία του Ετεοκλή Παύλου και τη σφαίρα που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί αργότερο το δεξί κάτω μέλος του ποδιού του. 

Συγκινημένοι στα γυρίσματα για το video clip, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε τη χαρά της για το νέο αυτό τραγούδι το οποίο «ξύπνησε» στον σύζυγό τις εκείνες τις στιγμές από τον πυροβολισμό και τη μεγάλη του μάχη που έδωσε αργότερα στο νοσοκομείο.

«Ήταν ένα challenge για μένα, μια πρόκληση. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την αναπηρία σου. Συγκινητικό πολύ. Πήγε βαθιά στην καρδιά μου κι έσκαψε αυτό το κομμάτι. Θυμάμαι μέχρι και σήμερα την κάννη από το όπλο, ήταν σαν να αδειάζει η ψυχή μου», περιγράφει στην κάμερα του Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έκανα μια αναδρομή στο παρελθόν τόσο σύντομα που δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, είπα στην Ελένη, σταμάτησέ το. Και τώρα που σας μιλάω συγκινούμαι» είπε η μητέρα του Ετεοκλή Παύλου η οποία βρέθηκε παρούσα στα γυρίσματα για το video clip.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164