Συναγερμός στη Σύμη: Τι απαντά στο Tlive ο Δήμαρχος του νησιού για τον παρουσιαστή του BBC που αγνοείται

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Σύμης, καθώς όπως μεταδίδουν τα βρετανικά media, ο παρουσιαστής του BBC, Dr Michael Mosley αγνοείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 67χρονος είχε βγει για περπάτημα και πιθανολογείται ότι έπεσε από μεγάλο ύψος στο νησί και όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τι λέει στο T-live ο δήμαρχος Σύμης

Ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας το μεσημέρι της Πέμπτης 6/6 μίλησε στην εκπομπή Τ-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, μεταφέροντας τις πρώτες πληροφορίες για την εξαφάνισή του Dr Michael Mosley.

«Το γνωρίζουμε από εχθές το απόγευμα. Είναι στο νησί με τη σύζυγό του για διακοπές και φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι. Αυτή τη στιγμή είναι εδώ κλιμάκιο της αστυνομικής υπηρεσίας με σκύλους, drone και περιμένουν και ελικόπτερο. Οι τοπικές Αρχές από το απόγευμα της Τετάρτης δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν», είπε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας. 

«Η παραλία που επισκέφθηκε, είναι μια παραλία που δεν είναι προσβάσιμη, μπορείς να πας μόνο με βάρκα ή με τα πόδια από ένα μονοπάτι. Λένε ότι επέστρεψε από εκεί και κάποιοι τον είδαν σε μια στάση και από τότε αγνοείται», πρόσθεσε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164