Site icon TLIFE

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να τελειώσει αυτό το κακό όνειρο»

Τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και η αγωνία της κορυφώνεται όσο οι μέρες περνάνε και περιμένει ένα καλό νέο.

Μιλώντας στο Live News, είπε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν μία δύσκολη περίπτωση, πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή χρειάζεται χρόνο. Δεν μας λένε λεπτομέρειες και το βρίσκω λογικό».

«Έχει έναν δυνατό οργανισμό αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε απλά ότι θα πάρει πολύ χρόνο και το κομμάτι που να αφορά το να τον ξυπνήσουν, ότι θα γίνει πολύ αργούς ρυθμούς και όχι ακόμα από όσο ξέρουμε αυτή την στιγμή που μιλάμε γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και εύχομαι αν αλλάξει κάτι να είναι προς το καλύτερο», πρόσθεσε η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.

Και συνέχισε: «Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει ή να ζεσταίνεται σε στιγμές που δεν δικαιολογείται. Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο».

«Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν έχει εμμονή. Όταν ένιωθε κάτι, δεν το αμελούσε», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα μίλησε ζωντανά στον Νίκο Ευαγγελάτο και εξομολογήθηκε ότι εύχεται να γυρίσει σύντομα ο σύζυγός της στο σπίτι και να τελειώσει το κακό όνειρο». 

Δες επίσης: 

Τραϊάνα Ανανία: Ξεσπά κατά των δημοσιογράφων για τον Δημήτρη Κόκοτα – «Αφήστε τον ήσυχο αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε»
© 2024 tlife.gr