Τάιλερ Μακμπέθ: «Ο γάμος μας με τον Στέφανο Κασσελάκη θα είναι το κερασάκι στην τούρτα»

Το περιοδικό «GRACE» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το «Βήμα», ακολουθεί και καταγράφει μια ολόκληρη μέρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ μιλούν για την καθημερινότητά τους, τα σχέδιά για το φετινό καλοκαίρι αλλά και τον γάμο τους ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το τέλος Αυγούστου στην Κρήτη. 

«Σκοπεύω να είμαι με την οικογένειά μου και τους φίλους μου στις Σπέτσες ήρεμα και ελπίζω να αισθανόμαστε ότι θα είμαστε διακοπές, επειδή δεν έχουμε κάνει πραγματικές διακοπές εδώ και έναν χρόνο. Ο γάμος μας τον Αύγουστο θα είναι το κερασάκι στην τούρτα», αναφέρει στο preview video ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Με casual ντύσιμο το πρωί στη γειτονιά τους με παντελόνι και πουκάμισο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και αθλητικά στο γυμναστήριο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλάει καθημερινά με πολίτες που τον πλησιάζουν και δηλώνει αισιόδοξος.

Και οι δύο έχουν προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της Αθήνας. Παρά το βαρύ κατά διαστήματα πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο για χαλάρωση και για πράγματα που τους κάνουν να περνούν ωραία.

Δες περισσότερα στο σχετικό βίντεο που παρουσίασε το Live News:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164