Τάκης Φύσσας: Ξεκαθαρίζει για τον αστικό μύθο ότι ακύρωσε τον γάμο του λόγω του τελικού του Euro 2004

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Τάκης Φύσσας την Τετάρτη 19/6.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μέσα σε όλα, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τα παιδιά του, ενώ τόνισε ότι δεν ισχύει το ότι ακύρωσε τον γάμο του λόγω του τελικού της εθνικής μας κόντρα στην Πορτογαλία το 2004.

«Είναι αστικός μύθος ότι ακύρωσα τον γάμο μου λόγω του τελικού του Euro. Παντρευτήκαμε στις 9 Ιουλίου, στις 4 Ιουλίου ήταν ο τελικός και 5 Ιουλίου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι η Ελλάδα θα πάει μετά από πολλά χρόνια σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, οπότε ήθελα να το ευχαριστηθώ. Δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Ήρθα 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και 9 Ιουλίου παντρευτήκαμε. Άρεσε στον κόσμο αυτός ο μύθος, για αυτό συνέχισαν να το λένε. Ήταν μια σπουδαία χρονιά για εμένα, απ’ όλες τις απόψεις», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Φύσσας. 

«Έχω δύο κόρες. Η μεγαλύτερη είναι 19 ετών και σπουδάσει στο Μιλάνο. Από τα 17 μου έχει ξεφύγει λίγο, με έχει κάνει λίγο πέρα. Μου στοίχισε αυτό, γιατί εγώ ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά μου στο σχολείο, στο τέλος όμως, πιστεύω ότι και οι δύο θα γυρίσουν στην αγκαλιά μου. Προσπαθώ να μην την ενοχλώ, την παίρνω ένα τηλέφωνο την ημέρα για να μάθω ότι είναι καλά», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Τάκης Φύσσας.

Κλείνοντας, ο Τάκης Φύσσας παραδέχτηκε ότι λύγισε όταν η κόρη της έφυγε για σπουδές, λέγοντας: «Όταν έφυγε το παιδί από το σπίτι για σπουδές στην αρχή είχα τα φώτα του δωματίου της συνέχεια ανοιχτά, μας στοίχισε. Η μητέρα της αισθάνθηκε το κενό, αλλά είναι πιο δυνατή σε ότι αφορά αυτά τα θέματα. Εγώ λύγισε περισσότερο όταν έφυγε η κόρη μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164