Τάκης Ζαχαράτος: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – «Υπήρχαν θέματα μέσα μου που μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος την Τετάρτη 9/10.

Ο ταλαντούχος performer μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες αυτό που πρέπει είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και αγάπη όπως πάντα!», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι σε μια δουλειά που νιώθω ασφάλεια, να δημιουργώ ένα κλίμα που δεν το καταλάβαινα παλαιότερα. Αντλείς δύναμη από τον εαυτό σου, λέω στον εαυτό μου “πάμε, θα τα καταφέρεις”. Δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Όταν η πρεμιέρα μας είναι 18 Οκτωβρίου και χθες είχα τη φωτογράφιση και έπρεπε να χαμογελάω, μου είπε ο φωτογράφος “τα μάτια σου”. Όταν η ψυχή σου δεν συνδέεται με την καρδιά σου, πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να συνδέσεις όλο αυτό το σύστημα», παραδέχτηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογήθηκε: «Δεν φοβάμαι τη δέσμευση. Απλά υπήρχαν κάποια θέματα μέσα μου που δεν είχα αντιληφθεί και μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ. Κατάλαβα από πού προέρχεται, το δούλεψα και πιστεύω είμαι μοναχικός, ειδικά όταν δουλεύω κάνω καλογερική ζωή, δεν μου ήταν ποτέ πρώτη ανάγκη το να έχω μια σχέση. Πιστεύω ότι η σχέση που έχω με το κοινό, αυτός ο έρωτας που όσο πάει ο καιρός και δυναμώνει, είναι τόσο υψηλά τα βατ που έχει, με αποτέλεσμα μια σχέση μου φαίνεται λίγη.

Από την άλλη δεν είναι ότι δεν είμαι ανοιχτός αλλά πιστεύω ότι είναι τυχερά. Όταν είσαι έτοιμος να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη, γιατί εγώ στη σχέση δεν λειτουργώ σαν αφίσα καταστήματος. Είμαι τυχερός άνθρωπος και μου δόθηκε ένα δώρο από τον Θεό να διασκεδάζω τον κόσμο και εγώ μαζί. Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει! Είναι άλλο πράγμα να το έχεις επιλέξει κι άλλο να σε έχει επιλέξει. Εγώ το έχω επιλέξει! Όταν έχεις εκπαιδευτεί έτσι, μαθαίνεις να είσαι έτσι με τον εαυτό σου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164