Site icon TLIFE

Τάκης Ζαχαράτος – «Λύγισε» μιλώντας για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση»

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής performer δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην δύσκολη περιπέτεια που αντιμετωπίζει η πολυαγαπημένη του, Μαρινέλλα, η οποία βρίσκεται για 15η μέρα στην ΜΕΘ.

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο» εξομολογήθηκε ο performer.

 

«Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

© 2024 tlife.gr