Site icon TLIFE

Τατιάνα Στεφανίδου: To ρεπορτάζ του Alpha έγινε θέμα στη βρετανική “Τhe Sun”

Το εκτενές και αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσίασε την Δευτέρα 21 Ιουνίου η εκπομπή “T-Live” και η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολάιν στα Γλυκά Νερά έχει κάνει τον γυρο της Ευρώπης. (δες εδώ την τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Κάρολάιν τον πιλότο λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της)

Συγκεκριμένα, η βρετανική “Τhe Sun” που ασχολείται με την υπόθεση, σε ένα λεπτομερές ρεπορτάζ που φιλοξένησε χθες δημοσίευσε αρκετό από τη υλικό που είχε προβληθεί νωρίτερα στο “T-Live”. (δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο του ζευγαριού στην Πορτογαλία)

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ και την ειδική μνεία που έγινε στην εκπομπή της αναφέρθηκε σήμερα και Τατιάνα Στεφανίδου ευχαριστώντας τους βρετανούς δημοσιογράφους. (δες εδώ τι είπε ο πατέρας του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου στο Τ-Live)

“Να ευχαριστήσουμε θερμά τους Βρετανούς συναδέλφους που μας εμπιστεύονται και κυρίως αναφέρουν και την πηγή προέλευσης του ρεπορτάζ. Γιατί η αλήθεια είναι πως εδώ δεν συμβαίνει πάντα. Είδαμε τα χθεσινά μας ρεπορτάζ να προβάλλονται παντου και σε κάποιες περιπτώσεις ως αποκαλύψεις άλλων” είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου. (δες εδώ καρέ-καρέ τι έδειξε το κινητό του πιλότου)

YouTube video player

© 2024 tlife.gr