Site icon TLIFE

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του – Δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Οι στενοί συγγενείς του, αγωνιούν και προσεύχονται. Όλοι στην Αθήνα δίπλα στα παιδιά κι τη γυναίκα του. Η αδερφή του Σοφία, ήρθε από την Ισπανία κι μαζί με τους γιους του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πήγε να προσευχηθεί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης.

 Εκεί όπου λίγο αργότερα έφτασαν ο μικρότερος γιος του Φίλιππος, με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ, η γυναίκα του Νικολάου Τατιάνα Μπλάτνικ και η Μαρί Σαντάλ που του χάρισε πέντε εγγόνια. (Δες εδώ τις φωτογραφίες)

Ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται για 7η μέρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, με την κατάστασή του, να χαρακτηρίζει κρίσιμη και σοβαρή, όπως μεταδόθηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Στα 83 του χρόνια, ο έκπτωτος μονάρχης έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον κι τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του, δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Πριν από ένα και πλέον χρόνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έκανε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, στο γάμο του γιου του Φίλιππου στη Μητρόπολη Αθηνών. Ακολούθησε η περιπέτεια με τον κορονοϊό που επιβάρυνε την υγεία του και το περασμένο καλοκαίρι, η πώληση αυτής της έπαυλης στο Πόρτο Χέλι σε Βούλγαρο επιχειρηματία, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να την επισκέπτεται.

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος έγινε για λόγους υγείας και πάλι μόνιμος κάτοικος Αθηνών μετά από 5 και πλέον δεκαετίες.

Η δύσκολη μάχη του τέως βασιλιά συνεχίζεται με τους γιατρούς στο ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται να έχουν ξεκαθαρίσει τις τελευταίες μέρες, την σοβαρότητα της κατάστασης.

© 2024 tlife.gr