Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ο γάμος μας με την Αγοραστή Αρβανίτη έγινε για χάρη της κόρης μας» – Η αποκάλυψη για το όνομα που της έδωσαν

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/10 καλεσμένος στην εκπομπή «Βuongiorno».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο του με την επί 16 χρόνια σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη αλλά και στην κόρη τους. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή,  6 Οκτωβρίου στο Κορωπί, ενώ την ίδια μέρα βαφτίστηκε και η κόρη τους, που σήμερα είναι 8 μηνών.

«Στην αρχή πηγαίναμε για βάπτιση, αλλά είπαμε αφού θα πάμε στην εκκλησία, να παντρευτούμε κιόλας. Βέβαια, δε ξέρω αν βιαστήκαμε γιατί είμαστε μόνο 16 χρόνια μαζί. Ίσως ήταν παρορμητική η σκέψη. Μόνο εκείνη τη μέρα είχα λίγο άγχος. Ήταν ένας γάμος σε κλειστό κύκλο… Μου αρέσει η παράδοση και τα έθιμα, αλλά μου αρέσει να κινούμαι βάσει ενστίκτου… Είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά είπαμε ότι θέλουμε να το ζήσουμε. Κυρίως έγινε για τη μπέμπα όλο αυτό, Θωμαϊς πια» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και πρόσθεσε:

«Πίστευα ότι δε θα άλλαζε τίποτα μετά τον γάμο… Μετά το μυστήριο νιώσαμε κάτι, σαν να βγήκα πιο μεγάλος, πιο ώριμος… Κάτι μου έδωσε… Νομίζω έτσι το βίωσε και η Αγοραστή… Αγχώθηκα, και τώρα που τα λέω αγχώνομαι»,

«Η κόρη μας τώρα είναι 8 μηνών. Αρχίζω σιγά σιγά και το απολαμβάνω. Τους τελευταίους μήνες αρχίζω και το απολαμβάνω, το πρώτο καιρό σκεφτόμουν, “ωχ, τώρα τι κάνουμε”… Και η Αγοραστή και η κόρη μας είναι οι πριγκίπισσές μου. Όταν αγαπάς κάποιον νομίζω έτσι τον βλέπεις…Η Αγοραστή έχει πολλά στοιχεία που με κάνουν να έρχομαι σε ισορροπία… Η ένταση δεν είναι το στοιχείο μας…» είπε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164