Site icon TLIFE

Θανάσης Βασιλόπουλος στο Στούντιο 4: «Θυμάμαι απαξιωτικές στιγμές ως πλανόδιος μουσικός»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ανατρεπτικός βιρτουόζος του κλαρίνου, Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ως μουσικός του δρόμου.

«Στο Αγρίνιο δεν έζησαν πολλές δυνατές εμπειρίες πάνω σε αυτό ως πλανόδιος μουσικός. Ήμουν πολύ μικρός, οπότε και πολλά πράγματα δεν τα έβλεπα και δεν με απασχολούσαν κιόλας. Όταν όμως ήρθαμε στην Αθήνα και είχαμε τότε τα θέματά μας, τα προβλήματά μας και άρχισα να πηγαίνω με τα ξαδέρφια μου σε ταβέρνες, παντού, θυμάμαι σκληρές στιγμές, αλλά και κόσμο που έκλαιγε. Υπήρχαν και απαξιωτικές στιγμές» ανέφερε ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Είχε γίνει κατι σοβαρό στο Αγρίνιο, μια φασαρία για αυτό φύγαμε για την Αθήνα. Μάλλον ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για να φύγουμε. Φύγαμε μια μέρα, δεν τα θυμάμαι καλά τα πράγματα. Δεν είχαμε πάνω μας πράγματα, μόνο κάτι χαλιά για να καθίσουμε. Είχα πάθει και μια ψιλοκατάθλιψη. Είχα τους φίλους μου και για αρκετό καιρό δεν μιλούσα. Μόνο σιωπή» εξομολογήθηκε ο μουσικός.

© 2024 tlife.gr