Θάνος Λάμπρου: Από το X-Factor στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, «Ταμπού»

Τον Θάνο Λάμπρου, φιλοξένησε την Τρίτη 2/7 η εκπομπή «Ελένη», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του κλιπ για το τραγούδι «Όνειρό μου».

Ο νεαρός καλλιτέχνης που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor βρίσκεται αυτή την περίοδο μεταξύ Αθήνας και Ιωαννίνων για τις ανάγκες τη νέα σειράς του MEGA, «Ταμπού», όπου και πρωταγωνιστεί.

Μιλώντας ο Θάνος Λάμπρου στην εκπομπή του MEGΑ, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον σκηνοθέτη, αλλά και την εμπειρία του από τα γυρίσματα της σειράς λέγοντας: «Όλα ξεκίνησαν από το X- factor όπου γνώρισα τον Ανδρέα Γεωργίου που παρουσίαζε το σόου. Είχαμε κρατήσει μια πάρα πολύ καλή επαφή στο πέρασμα του χρόνου. Εγώ του έστελνα κατά καιρούς, “Αντρέα αν βρεθεί κάποιος ρόλος να με έχεις κατά νου”».

«Έγινε λίγο καρμικά, μου έστειλε μια μέρα και μου είπε έχω έναν ρόλο που θα σου ταιριάζει αρκετά και έτσι ξεκίνησε» συνέχισε. Ποιος όμως είναι ο ρόλος του στο «Ταμπού»; «Για τη σειρά δεν μπορώ να πω πολλά, πέρα από το ότι τον πατέρα μου υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής και τη μητέρα μου η Κατερίνα Μισιχρόνη. Εγώ θα παίζω τον Κυριάκο και η σειρά κυμαίνεται ανάμεσα σε αστυνομικό και μυστήριο, έχει αρκετό ερωτικό περιεχόμενο»
Αναφερόμενος στην εμπειρία του από τα γυρίσματα είπε: «Είχα εμπειρία με την κάμερα και τα γυρίσματα αλλά δεν είχα καθόλου εμπειρία στο πώς πρέπει να στηθείς. Οπότε την πρώτη μέρα μπήκα τελείως χαμένος και ψαρωμένος», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Θάνος Λάμπρος.

Σχετικά με το τι επιλέξει ανάμεσα στην υποκριτική και το τραγούδι, ο Θάνος Λάμπρου ανέφερε:«Η ηθοποιία και η υποκριτική είναι πιο ομαδικό, το μουσικό είναι λίγο πιο ατομικό Περνάω υπέροχα κάνοντας και τα δύο πράγματα» είπε ο Θάνος Λάμπρου στην ερώτηση τι προτιμά από τις δύο ασχολίες.

Σταθμούς στην καριέρα του στο τραγούδι θεωρεί την συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου και τη συμμετοχή του στο X- factor.

«Όταν προσπαθείς να φτιάξεις μια καριέρα απαιτείται συγκέντρωση και δεν μπορείς να σκεφτείς τι να κάνεις στην προσωπική ζωή. Όταν βρισκω ελεύθερο χρόνο παίρνω τους φίλους μου και τον σκύλο μου και πηγαίνουμε για κάμπινγκ», κατέληξε ο Θάνος Λάμπρου.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε την Τετάρτη 26/6 το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Θάνου Λάμπρου «Όνειρό μου» σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Βασίλη Δήμα. Τη σκηνοθεσία του καλοκαιρινού βίντεο έχει αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ παρτενέρ του τραγουδιστή στο κλιπ είναι η Αντιγόνη Νεοφύτου, πρωταγωνίστρια της «Γης της ελιάς».

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA, «Ταμπού», η οποία αναμένεται το φθινόπωρο. Στη σειρά υποδύεται τον γιο του Μέμου Μπεγνή, κάτι που «μαρτύρησε» ο ίδιος ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο νέο τραγούδι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164