Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είναι οριστικός ο χωρισμός – Δεν μπορώ να χτυπήσω άντρα στο πρόσωπο, θα χτυπήσω γυναίκα;»

Τον οριστικό χωρισμό του από τη Βαρβάρα Κίρκη επιβεβαίωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως η σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη μετά από τρία χρόνια και αρκετά σκαμπανεβάσματα, αποτελεί οριστικά παρελθόν, ενώ εξήγησε και τους λόγους που δεν ήθελε να κάνει κόρη. Ακόμα, ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε και στο περιστατικό που τον οδήγησε στα δικαστήρια με τη Βαρβάρα Κίρκη χαρακτηρίζοντάς το ως κάτι πολύ «ήπιο».

«Μου αρέσει το γυναικείο φύλο. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο το συναίσθημα του να είσαι ερωτευμένος, να αγαπάς, να πιστεύεις σε κάτι. Με εκμεταλλεύονται συνεχώς. Το αισθάνομαι και πολλές φορές ενώ το καταλαβαίνω, η περιέργεια και μόνο να δω μέχρι που θα φτάσει αυτή η εκμετάλλευση με εγκλωβίζει» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης,

«Η σχέση με τη Βαρβάρα κράτησε καιρό. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια αλλά, τρία. Αυτό το λέω γιατί θίγονται και άλλα άτομα. Έχω πέντε γιους, ο μεγαλύτερος είναι 36 ετών και ο μικρότερος 6. Πάντα ήθελα να κάνω αγόρια, φοβόμουν μη τυχόν βγει κορίτσι γιατί μπορεί να της συνέβαινε κάτι και να έμπλεκε σε καταστάσεις άσχημες και δε ξέρω τι θέση θα έπαιρνα.

Όταν δυο άνθρωποι έχουν κάτι ωραίο αξίζει να είναι μαζί, όταν σταματάει αυτό, είναι προτιμότερο να χωρίζουν. Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Είναι καλό δυο άνθρωποι να χωρίζουν ήρεμα. Εμείς χωρίσαμε ήρεμα. 

Αυτό που συνέβη ήταν κάτι πολύ ήπιο. Δεν ήταν όπως ακριβώς είδα σε μια εικόνα που κυκλοφορεί. Δεν μπορώ να χτυπήσω άντρα στο πρόσωπο, θα χτυπήσω γυναίκα; Μια σπρωξιά, μια απότομη κίνηση, δυο λόγια, μια φωνή πιο δυνατή, δεν είναι κάτι. Από τη στιγμή που δεν ήμασταν καλά μεταξύ μας γιατί να κάτσω να περιμένω άλλες δυο εβδομάδες μέχρι το δικαστήριο  και να χωρίσω μετά; 

Ζήτησα συγγνώμη από τη Βαρβάρα για το περιστατικό. Είναι άλλο όμως μια διαφωνία και ένας καβγάς και άλλοι οι τραυματισμοί και οι δολοφονίες. Η νομοθεσία όμως κάπου σκουντουφλάει. Εύκολα σε κρεμάνε στα μανταλάκια… Ακρωτηριάζουν και λίγο τον άντρα. Αν είχε συμβεί το αντίθετο, θα ήταν εύκολο να βγει ένας άντρας να βγει να πει κάτι τέτοιο;» είπε π τραγουδιστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164