Θεοδώρα Τζήμου – Παράδεισος των Κυριών: «Θα προτιμούσα να υιοθετήσω παρά να κάνω ένα παιδί»

Η ηθοποιός, Θεοδώρα Τζήμου καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» μίλησε για τον έρωτα, την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Όπως είπε η πρωταγωνίστρια από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Παράδεισος των Κυριών, είναι καιρό χωρίς σύντροφο και αυτό από δική της επιλογή.

Η Θεοδώρα Τζήμου ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω ότι εμένα ο έρωτας γενικώς με έχει ταλαιπωρήσει με κάποιο τρόπο. Δεν ξέρω τώρα, επειδή είμαι πρώτη φορά για αρκετό καιρό μόνη και το κάνω από επιλογή, αισθάνομαι ότι έχω βρει κάποιες άλλες ισορροπίες μέσα μου. Υπήρξα πολύ παθιασμένη, ας πούμε».

Στη συνέχεια, η Θεοδώρα Τζήμου είπε: «Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα, ναι, αλλά μη με ρωτήσετε τι! Εξαρτάται βέβαια πως έχει δουλέψει τον εαυτό σου. Εγώ δεν έδινα ποτέ χρόνο στον εαυτό μου, ήμουν από τη μια σχέση στην άλλη οπότε νομίζω ότι ουσιαστικά δεν με γνώριζα. Είναι λοιπόν η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με μένα με έναν άλλον τρόπο και το βρίσκω ενδιαφέρον αυτό».

«Αν αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στο να μεγαλώσω ένα παιδί, γιατί δεν νομίζω ότι είμαι ακόμα και ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος, εννοώ πως δεν εμπιστεύομαι πολύ τον εαυτό μου, θα προτιμούσα να υιοθετήσω παρά να κάνω ένα παιδί» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164