Τι υποστηρίζει στο T-live ο δικηγόρος του 25χρονου που κατέθεσε μήνυση εναντίον γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό στα 14

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος 14χρονου το 2010. Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Ο μηνυτής 25 ετών σήμερα, υποστηρίζει ακόμα ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και εν τέλει ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Ο δικηγόρος του, κ. Γιάννης Βλάχος, μίλησε πριν από λίγη ώρα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η δικαιοσύνη έχει αυτή τη στιγμή τη μήνυση, έχει τα πραγματικά περιστατικά στα χέρια της. Έχει το όνομα του μηνυτή και το όνομα του μηνυόμενου στα χέρια της. Νομίζω ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της. Εγώ εκ μέρους του θύματος κάνω μια έκκληση, να κινηθούν οι διαδικασίες κατά προτεραιότητα λόγω και του τεράστιου κοινωνικού ενδιαφέροντος που έχει η υπόθεση, διότι αφορά ανηλίκους και τον ευαίσθητο χώρο του θεάτρου. Δε μπορεί να πέφτει η σκιά πάνω σε όλους. Πρέπει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίσει το τοπίο, έτσι ώστε όσοι κριθούν ότι έχουν διαπράξει κάτι να οδηγηθούν αρμοδίως στη δικαιοσύνη και οι υπόλοιποι να απαλλαγούν από οποιαδήποτε σκιά πέφτει πάνω στον κόσμο του θεάτρου» είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον πελάτη του: «Δεν είχε σχέση με τον χώρο της τέχνης, ουδέποτε ασχολήθηκε. Όμως η τέχνη ήταν το δόλωμα με το οποίο έγινε η προσέγγισε. Ήταν η προοπτική μιας καριέρας στον χώρο του θεάματος. Αυτή η κατάχρηση έγινε του φερόμενου ως θύτη και πάνω σε αυτό το πλαίσιο στηρίχτηκε και η επαφή που ξεκίνησε και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα».

Δες το βίντεο από το T-live:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164