Το Ναυάγιο: Η ώρα της κάθαρσης έφτασε με ένα συγκλονιστικό φινάλε – Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο αγώνας για τη δικαίωση δεν τους κατέβαλε. Η ώρα της κάθαρσης έφτασε, οι ευθύνες αποδόθηκαν και η επόμενη μέρα μοιάζει να είναι πιο φωτεινή.
 
Το «Ναυάγιο», η δραματική σειρά του Mega που κατέκτησε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή με το καθηλωτικό σενάριο και τις εξαιρετικές ερμηνείες του πολυπληθούς καστ, ολοκληρώνει το ταξίδι του στη μικρή οθόνη την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00.

Με φόντο μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μεγάλη παραγωγή του Mega ήταν σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην prime time όλους αυτούς τους μήνες, σύστησε στο κοινό χαρακτήρες που ενσαρκώθηκαν με τον πιο αληθινό τρόπο και δημιούργησε έντονα συναισθήματα με την αφήγηση των συγκλονιστικών ιστοριών τους.
 
Το φινάλε επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων, οι οποίοι είναι έτοιμοι πλέον για μία καινούργια αρχή με όνειρα και ελπίδα χωρίς όμως να ξεχνούν όσους χάθηκαν στο μοιραίο πλοίο. Οι ψυχές των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας δικαιώθηκαν και όσοι έπαιξαν σκοτεινό ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση, τιμωρούνται.

Τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται, η αγάπη θριαμβεύει. Η ευτυχία έρχεται για εκείνους που έμειναν πίσω και πάλεψαν για να αποδείξουν την αλήθεια, χωρίς να επιτρέψουν στη λήθη να σβήσει όσα συνέβησαν.

Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε:

Το τέλος πλησιάζει και οι ήρωες επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Στα Χανιά, ο Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοιμάζουν τον αρραβώνα του Όθωνα και της Λίνας, η οποία μαθαίνει πως ο Μάκης βρίσκεται και αυτός στην Κρήτη. Ο Πέτρος επιστρέφει την εικόνα στην εκκλησία του χωριού του, έχοντας πάρει μια μεγάλη απόφαση: να μάθουν όλοι ότι ζει και να πληρώσει για το κρίμα του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα χάσει και πάλι την Ειρήνη.

Η Στέλλα αποφασίζει να πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό στην Ειρήνη, γνωρίζοντας ότι μετά θα πρέπει να το αποχωριστεί. Στο τέλος της διαδρομής, όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν. Κάποιοι θα γυρίσουν στα παλιά και κάποιοι θα κάνουν μια νέα αρχή. Κάποιοι θα ξαναβρεθούν και κάποιοι θα αποχαιρετιστούν για πάντα, ενώ ένας ήρωας θα ξεκινήσει το δικό του μοιραίο ταξίδι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164