Το Πρωινό: Αυλαία για τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, απούσα η Λίτσα Πατέρα – «Ήταν κυρία με κ κεφαλαίο», είπε ο παρουσιαστής

Λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι, το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαριστώντας το, και ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου.

Προσκεκλημένη της τελευταίας εκπομπής ήταν η Ζόζεφιν, η οποία διασκέδασε όλη την ομάδα με τα τραγούδια της.

«Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Φέτος για εμάς ήταν ένα όμορφο ταξίδι και δεν το λέω σε επίπεδο απόδοσης της εκπομπής, εννοώ στο επίπεδο ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ωραία δημοσιογραφικά θέματα. Είμαστε μία οικογένεια εδώ.  Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν όλο ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε. Ήταν όλο ειλικρινέστατο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού για την ελευθερία που του έδωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ευχαριστήσει και τους ειδικούς συνεργάτες της εκπομπής, τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και τη Λίτσα Πατέρα. «Ήταν κυρία με κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της» σημείωσε ο παρουσιαστής.  

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή της σεζόν:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164