Το προξενιό της Ιουλίας: Τα δύο τελευταία επεισόδια κόβουν την ανάσα – Όσα θα δούμε

«Το προξενιό της Ιουλίας» φτάνει στο τέλος του και οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια θα είναι συνταρακτικές.

Ο Προβιός είναι νεκρός, η Ιουλία σε κατάσταση σοκ και όλοι είναι ύποπτοι για τον φόνο!

Ο Στασινόπουλος αναζητά απεγνωσμένα τη μικρή Ευγενία αλλά και τις απαντήσεις που θα τον οδηγήσουν στη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Κυριακούλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και την Φιλιώ. Εκεί, με αφορμή τη νοσηλεία και της Ιουλίας μετά την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών, θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι από τους ήρωες του δράματος και ανάμεσά τους, ο αγνοούμενος από όλους Γρηγόρης, που θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ή όχι ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν το προηγούμενο βράδυ ήταν κι αυτός παρών στο αρχοντικό, την στιγμή της δολοφονίας.

Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος με την Στάσα, επιστρέφουν στην διοίκηση χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που ήρθε για να παραδοθεί. Στην ανάκριση που ακολουθεί, όμως δεν προκύπτει η άμεση συνέργειά του στον φόνο. Παρ’ όλ’ αυτά, μιλώντας μαζί του, ο Στασινόπουλος, θα μάθει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω, αλλά και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164